29 Comments

  1. Uiteraard weer een goede video, moeilijke vraag wat ga ik doen. Ben nu aan het hodlen, en wanneer stopt het niemand weet het. Als je jong bent moet je zeker een lange termijn planning maken. Als je iets ouder ben 65+ is het voor mij meer de inflatie buiten de deur proberen te houden.

  2. Hey Tim, ik vind dat je altijd fantastishe video's maakt! Maar over deze heb ik zo mijn twijfels. Een indicator is een wiskundige formule en pakt altijd dingen uit het verleden mee, een indicator loopt dus altijd achter en meestal ben je dan dus te laat. In indicatoren zit zeker een waarheid, maar mensen zoeken tegenwoordig een indicator die past bij wat er dan net gebeurd op de markt (en niet zoals het hoort andersom). Een grafiek moet je kunnen lezen en de indicator is dan één manier op dit te comfirmeren, maar niet om puur op te handelen.

  3. Hé tim, ik vraag me af of je misschien een video wilt maken over BOTS. Hoor er steeds meer mensen over praten en ben zelf erg sceptisch, een bot die 1000% rendement maakt in 1 week. Ik weet het niet, lijkt me erg interessant.

  4. Sterk item weer, ik ben van plan 30-40% te verkopen in de 50 dagen die jij noemt. Heb genoeg vertrouwen in lange termijn om niet extreem veel te verkopen. In de tussentijd gewoon maandelijks inkopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*